Céline Dion a plâns pe scenă după ce a fost premiată! I-a mulțumit soțului

Diva nu și-a putut stăpâni emoțiile! Céline Dion (48 de ani) a început să plângă după ce a fost distinsă la Billboard Music Awards cu Premiul Icon. Artista, care și-a pierdut soțul în ianuarie, a fost onorată pe scenă de fiul ei, care i-a înmânat trofeul, duminică seară (22 mai)

Céline Dion și Lindesy Stirling au susținut împreună un show de neuitat, au cântat piesa „The Show Must Go On”, un cover Queen și au fost răsplătiți cu ropote de aplauze. La sfârșitul cântecului, Seal, prezentatorul evenimentului, a anunțat-o pe Céline Dion că fiul ei va fi cel care îi va înmâna Premiul Icon. În timp ce Rene Charles (15 ani) urca pe scenă, cântăreața a început să plângă, potrivit Mirror.

Céline Dion a ținut un discurs emoționant

celine dion fiu

Céline Dion, alături de fiul ei Rene Charles
Foto: Splashnews

„Vreau să fiu puternică pentru familia mea și pentru copiii mei. Nu vreau să plâng dar mă faceți atât de fericită. Vă mulțumesc. Vreau să îi mulțumesc și lui Lindsei Stirling pentru că a împărtășit cu noi talentul ei uimitor. Este o onoare pentru mine. Muzica a fost pasiunea mea dintotdeauna. M-au ajutat foarte mulți oameni să ajung unde sunt astăzi”, a spus Céline Dion.

În tot acest timp, fiul ei, Rene Charles, a stat lîngă ea. Artisa i-a mulțumit și regretatului ei soț René Angélil, care a murit după o lungă bătălie cu cancerul la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie: „Vreau să-i mulțumesc în special iubitului meu soț, care știu că ne vede acum de acolo de sus. Mulțumesc Billboard Music Awards pentru că m-ați onorat. René, asta este pentru tine! Show-ul trebuie să continue!”

Sursa: click.ro

Comentează