Momentul evacuării unei persoane leșinate la concertul Carla’s Dreams de la Piatra Neamț. „Ridicați mâinile. Unde e?”

Momentul evacuării unei persoane leșinate la concertul Carla’s Dreams de la Piatra Neamț. „Ridicați mâinile. Unde e?”

Panică mare aseara la concertul Carla’s Dreams susținut la Piatra Neamț. Mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii, moment în care membrii trupei au oprit show-ul. Imaginile din timpul evacuării oamenilor care au avut nevoie de îngrijiri medicale au luat cu asalt mediul virtual.

Trupa Carla’s Dreams a susținut, vineri seară, un concert într-un mall din Piatra Neamț, care a fost la un pas să se sfârșească tragic din cauza condițiilor improprii din locație și a temperaturii insuportabile. „Ridicați mâinile și opriți telefoanele. Unde e? „, a strigat solistul trupei, în momentul în care unul din spectatori a leșinat.

Artiștii sunt extrem de revoltați din cauza condițiilor în care s-a desfășurat concertul, fanii, în mare parte copii, fiind înghesuiți într-un spațiu mult prea mic pentru numărul lor. Aceștia au publicat un mesaj în care anunță că unii oameni au fost luați cu ambulanța după ce li s-a făcut rău și spune că îi va acționa în instanță pe organizatori.  9 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar 4 dintre acestea au fost transportate la spital. Momentul evacuării unei persoane leșinate la concertul Carla’s Dreams a fost filmat și făcut public.

Momentul în care Carla’s Dreams a întrerupt concertul din Piatra Neamț

Sursa: libertatea.ro