Băieţii de la Carla’s Dreams investesc bani grei în vopsea. Cât costa o „mască”

Băieţii de la Carla’s Dreams investesc bani grei în vopsea. Cât costa o „mască”

Artiștii de la Carla’s Dreams recunosc faptul că dorința de anonimat nu reprezintă o misiune ușoară: petrec în jur de o oră la machiaj, înainte de orice apariție publică, și încă o jumătate le ia procesul de demachiere.
Au uimit o țară întreagă, dar nimeni nu le știe identitatea de mai bine de patru ani! Asta pentru că muzicienii de la Carla’s Dreams, idolii adolescenților de pe ambele maluri ale Prutului, au știut bine ce au de făcut pentru a-și putea păstra intimitatea în vâltoarea showbizului. Ei bine, încă de când au pătruns în peisajul muzical autohton (chiar dacă pe atunci nu se bucurau de faima de astăzi), artiștii și-au ascuns chipul în spatele unor măști pictate direct pe față.

„Nu e o idee originală”

Chiar dacă acest lucru îi costă destui bani, pe care îi scot din buzunar la fiecare spectacol, băieții perseverează. „De peste patru ani, cântăm cu măștile pe față. Nu este o idee originală, a fost rezultatul căutării unui răspuns la întrebarea cum să ne păstrăm intimitatea”, și-au început șirul dezvăluirilor pentru Libertatea, băieții de la Carla’s Dreams. Cât investesc într-o astfel de strategie, o spun tot ei: „Costurile diferă în funcție de complexitatea machiajului, dar dacă am face o medie, cam o sută de euro pentru fiecare apariţie a trupei”.

Folosesc vopsea alimentară
„Băieții fără chip” își schimbă măștile de la un spectacol la altul, iar pictarea acestora presupune o adevărată migală din partea autorului. „Durează cam o jumătate de oră sau chiar o oră, până suntem gata”, au mai spus ei. La fel de mult durează însă și… demachierea. „Să ne dăm masca jos ne ia cam o jumătate de oră”, au adăugat aceștia citati de libertatea.ro.
Poate cineva și-a imaginat că artiştii de la Carla’s Dreams și-au stricat tenul din cauza măștilor. Ei bine, se înșeală! Artiștii nu au niciun motiv să se plângă de acest lucru, tocmai pentru că „vopseaua” este de cea mai bună calitate. „Folosim produse bilogice, cu coloranți alimentari și, până acum, din fericire, probleme nu am avut”, a mărturisit solistul trupei, pentru sursa citată.

În timpul liber – mâncare bună și… somn

Artiștii, originari din R.Moldova, câștigă în prezent suficient de mulți bani cât să-și permită să se distreze așa cum doresc, dar cu toate acestea preferă lucrurile mărunte, care-i fac fericiți. „În timpul liber, nu facem nimic interesant. Doar prieteni, mâncare bună și somn”. Cât despre hobby-ul comun pe care-l au, aceştia răspund la unison: „Nu suntem muzicieni profesionişti, deci muzica e hobby-ul nostru principal”.