Mariana Mihăilă, însărcinată în luna a şasea

Mariana Mihăilă, însărcinată în luna a şasea

Mariana Mihăilă va deveni mămică. Interpreta nu vrea să confirme acest fapt, dar nici să îl infirme nu poate, căci burtica frumos rotunjită o dă de gol.

La sfârşitul lunii trecute, colegii de la emisiunea „Paparazzi” au surprins-o pe Mariana Mihăilă la biserică – interpreta a fost naşă de botez. Ea a ales să poarte o rochie largă, mov, încercând astfel să mascheze cele şase luni de sarcină. Zadarnic însă i-a fost efortul, căci obiectivul camerei de luat vederi nu poate fi minţit cu una, cu două – Mariana Mihăilă şi soţul ei, Vitalie Cojocaru, urmează să devină părinţi.

Cântăreaţa acceptă să vorbească despre sarcină doar cu cei mai apropiaţi, iar surse din anturajul ei le-au declarat colegilor de la Jurnal TV că viitoarea mămică are o sarcină uşoară.

Asaltată de întrebările insistente ale jurnaliştilor, interpreta a ţinut morţiş să schimbe subiectul. „Prefer să vorbesc despre lucrurile personale atunci când voi considera eu de cuviinţă”, şi-a motivat ea alegerea.

Vitalie Cojocaru şi Mariana Mihăilă s-au căsătorit la începutul toamnei trecute, După şase ani de relaţie. Interpreta a primit inelul de logodnă de ziua sa, pe 25 august, iar nunta au organizat-o într-un timp record: o lună. Mireasa a fost cea care a gândit scenariul nunţii, un eveniment pregătit în mare taină şi de care jurnaliştii au aflat abia cu o zi înainte ca tinerii să spună cel mai important „Da!” din viaţa lor.

„A fost dorinţa lui Vitalie să nu facem public faptul că urmează să ne căsătorim, iar eu mă bucur că l-am ascultat. Nu am vrut să lăsăm nunta pentru la anul, până atunci poate vine şi barza”, ne declara Mariana Mihăilă la scurt timp după nuntă.

N.T.