Xenia Deli: „Îmi doresc patru copii”

Xenia Deli: „Îmi doresc patru copii”

Xenia Deli (26 de ani), celebru fotomodel originar din R.Moldova, se mărită cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, iar nunta urmează să aibă loc în Grecia, pe Santorini, o insulă din Marea Egee. Informaţia a fost publicată de un portal elen.

Portalul elen greekorbis.gr titrează: „Nunta secolului pe Santorini: un nabab egiptean o ia de mireasă pe o moldoveancă frumoasă!”. Conform sursei citate, mirele e Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un om de afaceri prosper în vârstă de 62 de ani, iar mireasa e Xenia Deli, celebru fotomodel originar din Basarabeasca.

Nunta ar urma să aibă loc mâine, 4 iunie, pe o insulă aflată în sudul Marii Egee, iar locaţia a fost aleasă de mireasă. De altfel, Xenia Deli merge adesea în Grecia, lucru confirmat şi de pozele publicate de aceasta pe Instagram.

Nunta va costa 1 milion de euro, iar mirii au rezervat deja pentru cei 150 de invitaţi camere în cele mai luxoase hotele de pe insulă. După înregistrarea căsătoriei, cei prezenţi la eveniment vor merge să sărbătorească la o vinărie din Pyrgos, un sat-castel celebru pentru că are mai multe biserici decât case.

oss

Deocamdată nici Xenia Deli, nici Ossama Fathi Rabah Al-Sharif nu au comentat direct informaţia publicată de portalul elen şi preluată de mijloacele de comunicare în masă din R.Moldova. Dar fotomodelul de la Basarabeasca a scris pe contul ei de pe un site de socializare că nu îi pasă de ce cred internauţii despre mariajul ei. „Important e că familia mea şi prietenii mei adevăraţi sunt fericiţi, dar şi mai important e că eu sunt fericită. Cât despre ce exemplu le dau eu altor fete, cred că am realizat suficiente succese pentru a vă dovedi că poţi ieşi din văgăuna noastră”, a scris fotomodelul.

IMG_1152_900

Acum patru ani, în 2012, într-un interviu acordat publicaţiei noastre, Xenia Deli afirma că e măritată cu un cetăţean american. „Îmi doresc enorm de mult să am patru copii: trei băieți și-o fată. Dar cred că acum trebuie să fac carieră”, declara ea atunci. Ulterior însă nu a mai pomenit de „soţul american”, spunând că are inima liberă.
Natalia TUTUNARU