Anne Hathaway, declarație șocantă: „N-am mai dormit de opt săptămâni”

Anne Hathaway, declarație șocantă: „N-am mai dormit de opt săptămâni”

Anne Hathaway a devenit pentru prima dată mamă pe 24 martie, când l-a adus pe lume pe fiul ei, Jonathan Rosebanks Shulman. Actrița a dat recent un interviu pentru E! News, în care a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, însă nu a dormit de opt săptămâni.

Micuțul  a adus foarte multă fericire în viața lui Anne Hathaway, însă actrița recunoaste că e extenuată și că nu prea mai știe ce înseamnă să dormi de când a devenit mămică. „Sinceră să fiu, n-am mai dormit de opt săptămâni. Nici nu știu despre ce vorbesc acum”, a spus aceasta în platoul știrilor E! News, precizând că probabil acesta nu va fi cel mai normal interviu de la E! News. În ciuda faptului că nu apucă să se odihnească, Anne susține că e minunat să fii mamă și că se simte foarte bine.

În prezent, aceasta se află în promovare cu filmul „Alice Through the Looking Glass”, realizat de compania The Walt Disney.
Filmul „Alice Through The Looking Glass” (n.r.-Alice În Ţara Oglinzilor) va avea premiera în România pe 27 mai, în format 3D, IMAX 3D, 4DX şi Dolby Atmos.

Filmul „Alice Through The Looking Glass”  este scris de Linda Woolverton, bazându-se pe personajele imaginate de Lewis Carroll, şi produs de Joe Roth, Suzanne Todd şi Jennifer Todd şi Tim Burton, cu John G. Scoti fiind producător executiv.

Sursa: libertatea.ro