Salariul lui Moş Crăciun e de 800 lei! FOTO

Munceşte o dată pe an şi este cel mai aşteptat personaj de pe pământ. Un bătrânel blând, grăsuţ şi bărbos, îmbrăcat în roşu, care coboară dintr-o sanie trasă de reni, prin horn, încărcat cu saci de daruri. Aşa îl prezintă legenda pe Moş Crăciun. „apropo” a aflat povestea unui moldovean care îndeplineşte acest rol în ajun de sărbători!

Actorul Vasile Tumuruc ştie cel mai bine cum să distreze copiii!

Iubeşte mult copiii, motiv pentru care interpretează cu o deosebită plăcere mai multe personaje, printre care clovnul Bibi-lică şi Moş Crăciun.

Acum, în preajma sărbătorilor se iarnă, umoristul, actorul şi interpretul Vasile Tumuruc este preocupat de spectacolele dedicate copiilor din toată ţara. Astfel, începând cu data de 20 decembrie, actorul va da startul festivităţilor în diverse instituţii din ţară, mai cu seamă în orfelinate, pentru a-i face mai fericiţi pe aceşti copii. Astfel, primul spectacol îl va susţine la şcoala-internat specială pentru copii cu dizabilităţi locomotorii din Hânceşti.

Pentru a le crea o sărbătoare frumoasă, administraţia unor şcoli, împreună cu Vasile Tumuruc, au decis să le organizeze copiilor o petrecere de Crăciun pe cinste, cu personajele şi artiştii lor preferaţi. Iar pe 21 decembrie la Făleşti vor participa şi câţiva interpreţi de muzică uşoară. În cadrul acestor spectacole, Vasile Tumuruc ne-a mărturisit că va fi în rol de prezentator, umorist, clovn şi Moş Crăciun. ” Dacă îţi plac copiii şi ai şi vână de psiholog, ştii cum să vorbeşti cu ei, să nu îi intimidezi, eşti candidatul ideal pentru a fi Moş Crăciun. Munca cu copiii nu este nicidecum una uşoară, iar pentru a fi mai aproape de ei trebuie să le cunoşti visele şi dorinţele”, menţionează actorul.

Având experienţa lucrului cu copiii, actorul cunoaşte deja trucurile necesare pentru a-i ţine numai ochi şi urechi. Iar atunci când interpretează rolul personajelor, ştie deja ce are de făcut pentru a le capta toată atenţia. “Pentru a-i ţine în jurul meu pe copii, creez un program umoristic, educativ şi distractiv, le dăruiesc jucării deosebite care nu sunt nici pe aproape identice cu cele dăruite de părinţii lor”, menţionează actorul. Pentru rolul de Moş Crăciun, Vasile Tumuruc are grijă ca să-şi reînnoiască garderoba în fiecare an. Pentru anul acesta el şi-a creat un costum calitativ, decorat cu diverse pietre pentru a fi cât mai atractiv.

Cât costă un personaj?

Dacă doriţi să angajaţi un personaj în interpretarea actorului Vasile Tumuruc, atunci va trebui să scoateţi din buzunar  de la 200  până la 800 de lei. Pentru interpretarea rolului de Moş Crăciun veţi achita 500 de lei. Pentru o oră cu clovnul Bibi-lică, preţul este de 800 de lei. Programul „Bibi-lică” include scamatorii, jocuri de cuvinte şi de logică. Preţul include o oră de distracţie, precum şi efecte speciale.

De la Moş Crăciun, actorul Vasile Tumuruc îşi doreşte sănătate, pace în ţară şi cât mai puţini proşti în jurul său.

Diana BURLACU

Vizualizări: 1798

One Comment

  • Serj
    17 decembrie 2010 | Permalink |

    Mah…omul asta habar nu avetsi kit amageste lumea))) trebuia sa ma faca vedeta pe mine :D …am semnat contract cu el…shi cind trebuia deja sa ma plateasca, facea alte preselectsii:))) sa mai amageasca lumea, Nea Vasile, te-am gasit ;)

Comentează