“To do/or not to do” în preajma noului tău iubit

“To do/or not to do” în preajma noului tău iubit

De cate ori n-ai avut retineri in ceea ce priveste comportamentul tau fata de cel nou-intrat in viata ta? Desigur, vrei sa-i arati ca-ti place, ca te intereseaza dar ti-e teama sa nu exagerezi si sa dea bir cu fugitii.

Ei bine, cativa baieti au fost suficient de generosi pentru a ne impartasi ce-si doresc si cat isi doresc sa primeasca de la primele intalniri, scrie acasatv.ro. Iata cum trebuie sa procedezi:

1. Site-urile de socializare. Este ok sa vorbesti cu el din cand in cand pe aceste platforme. Insa, nu-i da de inteles ca-i urmaresti fiecare miscare. Chiar daca il ai in lista de messenger, sau pe facebook nu e nevoie sa-l atentionezi de fiecare data cand observi ca face vreo miscare.

2. Comanda de mancare suficient. Un nou studiu al cercetatorilor a aratat ca baietii apreciaza fetele cu un apetit sanatos. Nu te sfii sa comanzi un meniu intreg, nu e cazul sa nu te hranesti suficient. Baietii plac si fetele care nu traiesc doar cu salate dar stiu sa se mentina.

3. Sa ai o atitudine pozitiva. Daca baiatul cu care ai iesit de cateva ori iti place, ii poti arata ca iti place cum decurg lucrurile. Vorbeste la viitor incluzandu-l, baietii apreciaza fetele care stiu ce vor.

4. Viceversa situatiei de mai sus este sa nu te entuziasmezi prea tare. Unui baiat nu-i place sa-l iei prea repede, se va simti pus la zid. Daca ai avut cateva intalniri asta nu inseamna ca deja trebuie sa te gandesti la nunta.

5. Nu bea mai mult decat e cazul. Un baiat apreciaza fetele care renunta la apa plata in favoarea unui pahar cu vin dar dispretuieste o fata care are nevoie de spijin pentru a-si mentine echilibrul.

6. Nu transforma intalnirile in sesiuni de terapie. Adica, este ok sa-i povestesti ce-ai invatat din fostele relatii dar devine deranjant cand numai despre asta vorbesti. Nu vorbi despre fosti.

7. Nu sta tacuta. Gaseste un subiect comun de interes si da-i bice. E ok ca stii sa asculti dar baiatul care sta cu tine de masa n-are nevoie de inca o piesa de mobilier.

Foto: acasatv.ro

Vizualizări: 253

Comentează