Goală şi cu o mască pe faţă! Aşa îşi promovează Lady Gaga parfumul

Goală şi cu o mască pe faţă! Aşa îşi promovează Lady Gaga parfumul

Cu doar câteva săptămâni înainte ca primul ei parfum să ajungă pe piaţa, Lady Gaga a postat pe contul ei de Twitter imaginea care va promova produsul. Bineînţeles, artista nu se dezminte, aşa că imaginea a lăsat mască multă lume, scrie click.ro.

Sprijinită în braţul stâng, goală şi cu o mască pe faţă! Aşa îşi promovează artista primul ei parfum, care va purta numele “Fame”. Zonele intime ale cântăreţei sunt acoperite de nişte bărbaţi minusculi, care îi escaladează corpul, astfel încât să-i acopere zonele pudice. Imaginea a fost postată luni pe contul artistei de Twitter şi a stârnit reacţii controversate.

“Recunosc. Sunt puţin agitată”, a scris artista pe contul ei de Twitter cu câteva minute înainte de a posta poza. “De mult n-am mai împărtăşit cu voi vreo operă de-a mea. Sunt foarte mândră de mine şi de Steven”, a mai scris vedeta. Fotograful Steven Klein, care a lucrat cu dive precum Madonna şi Rihanna, nu se afla la prima colaborare cu Lady Gaga. În urmă cu doi ani, cei doi au lucrat împreună pentru clipul piesei “Alejandro”.

Parfumul, care va fi compus exclusiv dintr-un lichid negru, va fi lansat pe piaţă în septembrie, atunci când artista va apărea pe coperta revistei Vogue (SUA) şi va dezvălui numele viitorului ei album.

Anul trecut, artista afirma despre parfumul ei că va conţine sânge şi spermă şi avertiza că acesta va mirosi a “prostituată de lux”.

Lady Gaga va susţine un concert la 16 august în Bucureşti, pe Stadionul Naţional Arena.

Foto: Twitter

Vizualizări: 315

Comentează