Uite ce înseamnă să ai “factorul X”! Omul ăsta cântă dumnezeieşte! – VIDEO

Uite ce înseamnă să ai “factorul X”! Omul ăsta cântă dumnezeieşte! – VIDEO

La 45 de ani şi cu grave probleme de sãnãtate, Johnny Robinson s-a prezentat la audiţiile X Factor din Marea Britanie cu o atitudine debordantã. În ciuda tuturor problemelor sale, Johnny i-a lãsat fãrã cuvinte pe juraţii show-ului, informează click.ro

Întreaga salã a amuţit pe primele acorduri ale piesei At last. Pãrea cã Etta James e chiar în faţa lor. Uite întreaga reprezentaţie a lui Johnny pe scena X Factor UK!

Una dintre piesele preferate ale participanţilor la audiţiile X Factor din întreaga lume este melodia interpretatã de Etta James, At last.

Nimic nu pãrea sã marcheze un moment cu totul şi cu totul special atunci când Johnny Robinson, un concurent X Factor originar din Harrow, a anunţat cã o va interpreta. În vârstã de 45 de ani şi cu grave probleme de sãnãtate, Johnny a uimit întreaga salã cu atitudinea sa exuberantã.

Juriul X Factor Uk a fost de-a dreptul impresionat de prestaţia tânãrului, încât pur şi simplu nu îşi putea stãpâni grimasele de uimire. Oare cum ar reacţiona juraţii X Factor România puşi în faţa unui astfel de concurent?


foto:click.ro

Vizualizări: 282

Comentează