Şahtior Doneţk – Lucescu a refuzat 27 milioane lire sterline oferite de Chelsea pentru Willian

Şahtior Doneţk – Lucescu a refuzat 27 milioane lire sterline oferite de Chelsea pentru Willian

Echipa ucraineană de fotbal Şahtior Doneţk a refuzat o ofertă în valoare de 27 milioane lire sterline (aproximativ 34 milioane euro) făcută de formaţia engleză Chelsea Londra pentru brazilianul Willian, susţine presa britanică.

Potrivit cotidianului Daily Mail, citat de AGERPRES, antrenorul lui Şahtior, Mircea Lucescu, este hotărât să nu-l cedeze pe Willian pentru mai puţin de 32 milioane lire sterline (40 milioane euro), sumă pe care gruparea de pe Stamford Bridge a plătit-o recent pentru internaţionalul belgian Eden Hazard de la Lille.

“Am avut o discuţie cu Willian şi cu preşedintele clubului nostru despre interesul manifestat de Chelsea. I-am spus lui Willian că poate pleca, dar numai pentru o ofertă corectă. Este un mare jucător”, a declarat Lucescu.

Tehnicianul român a adăugat că “Willian a reprezentat o investiţie uriaşă pe care Şahtior a făcut-o într-un tânăr jucător, iar acest lucru trebuie respectat”. Lucescu consideră că marile cluburi “nu ar trebui să presupună că dacă un jucător vine din Est preţul său este mai scăzut”.

“Cei ce la Chelsea au plătit mulţi bani pentru Hazard, însă nu mai sunt dispuşi să plătească la fel pentru Willian, chiar dacă el este un jucător mai bun, după părerea mea”, a adăugat fostul selecţioner al României.

În vârstă de 23 ani, Willian Borges da Silva poate evolua atât ca mijlocaş ofensiv cât şi ca extremă, având 2 selecţii în naţionala Baziliei, în care a debutat anul trecut. El a fost achiziţionat de Şahtior Doneţk în 2007, de la echipa braziliană Corinthians Sao Paulo, în schimbul sumei de 15 milioane euro.AGERPRES
foto: AGERPRES

Vizualizări: 115

Comentează