Un pilot american suspectat de crimă a încercat să fure un avion, după care s-a sinucis

Un pilot american suspectat de crimă a încercat să fure un avion, după care s-a sinucis

Un pilot american suspectat de uciderea fostei sale prietene a încercat să fure un avion, cu care a lovit un terminal de pe un aeroport din Utah (vest), după care s-a sinucis, a anunţat marţi presa locală, citată de mediafax.ro.

Brian Joseph Hedgelin era dat în urmărire pentru ca să fie interogat în legătură cu moartea, săptămâna trecută, a fostei sale prietene, în Colorado, în momentul în care a reuşit să urce la bordul unui avion de pe aeroportul municipal din Saint George, în Utah.

Pilot al companiei SkyWest, în vârstă de 40 de ani, el a avariat avionul, care era gol şi nu se afla în serviciu, vehicule aparţinând aeroportului şi terminalul, potrivit postului de televiziune ABC4.

“În timp ce aeroportul era închis pe timpul nopţii, un avion al companiei SkyWest care nu se afla în serviciu a fost implicat într-un accident la sol”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei. Ulterior, Joseph Hedgelin s-a sinucis, potrivit postului ABC4, .

Poliţia din Colorado Springs a anunţat, la rândul său, că l-a dat în urmărire, în urma găsirii sâmbătă a cadavrului Christinei Cornejo, fosta prietenă a lui Joseph Hedgelin. Aceştia au avut o relaţie de patru ani, iar bărbatul a fost arestat în martie pentru că a hărţuit-o.

Foto: AFP – MediafaxFoto

Vizualizări: 128

Comentează