EXCUSIV! Ion Paladi se însoară pe 5 august

EXCUSIV! Ion Paladi se însoară pe 5 august

Interpretul de muzică populară va juca nunta într-o zi de joi. Ion Paladi şi iubita lui, Veronica, împreună cu naşii Cornel Botgros şi Adriana Ochişanu, au stabilit ca nunta să fie jucată pe 5 august.
Data a fost bătută în cuie după ore lungi de discuţie, şi asta din cauza că agenda de muncă atât a mirelui, cât şi a naşilor, este plină de concerte. Adriana Ochişanu ne-a mărturisit că în ziua nunţii îi va dărui finei sale Veronica tot ce trebuie să aibă în casă o adevărată gospodină. De fin se va ocupa naşul, deoarece el ştie cel mai bine ce cadouri să aleagă. Adriana Ochişanu şi Cornel Botgros au început deja procurarea darurilor de nuntă.
La eveniment se preconizează a fi invitaţi peste 200 de persoane. „apropo” vă va ţine la curent cu pregătirile pentru nuntă, care se preconizează a fi „nunta anului 2010”.
Ion Paladi şi aleasa inimii sale sunt împreună de şase ani şi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, desprinsă parcă din filme.
Lena Negru

vizualizări: 312

One Comment

  • Criss
    24 mai 2010 | Permalink |

    Vai de mine, cum adica „nunta anului 2010” ??? Si cu Karizma cum ramine?? Nu se poate dragilor, ea face nunta prima , deci va rog … ea trebuie sa ramina in top :D

Comentează