Mihai Trăistariu bate recordurile. 3 concerte în 3 ţări diferite într-un singur weekend !

Mihai Trăistariu bate recordurile. 3 concerte în 3 ţări diferite într-un singur weekend !

Pentru Mihai Trăistariu, concertele în străinatate au devenit ceva obisnuit. Eurovision-ul din 2006 i-a deschis portile Europei şi de-atunci, cel putin o dată pe lună concertează în afara ţării, pentru străini.
În weekend-ul trecut Mihai a avut trei concerte în afara ţării! Primul dintre ele a fost în Albania.
În Tirana, capitala ţării, s-a deschis un club select numit ” Enkelada “. Mihai a concertat în jurul orei 12 noaptea, un program de 45 de minute, dupa care a fugit la hotel să se odihnească, întrucât dimineaţa la 7.30 şi-a luat zborul spre Bucureşti, de unde, cu maşina personală a plecat spre Republica Moldova. Asadar, cel de-al doilea concert a avut loc în Republica Moldova.
Cantareaţa Anastasia Lazariuc a susţinut un concert aniversar şi l-a avut ca singur invitat din România pe Mihai Trăistariu.
Aici, Mihai a cantat piesele care l-au făcut celebru, dar, în spectacol, a existat şi un moment-surpriză: un duet cu un băiat de numai 11 ani, pe nume Ştefănel Roşcovan, un copil cu o voce excepţională. Mihai Trăistariu i-a remarcat vocea nemaipomenită când se afla în juriu la un concurs naţional pentru copii, unde i-a acordat şi un premiu special din partea sa şi i-a promis ca va cânta la un moment dat în duet cu el. Şi iată că acum, la Chişinău, i-a indeplinit copilului acest vis !
Al 3-lea concert a avut loc în Bulgaria, la Varna. Imediat după Chişinău, Mihai s-a trezit din nou cu noaptea în cap şi a tăiat toată România, trecând graniţa, tot cu maşina, înspre Bulgaria. Acolo a fost invitat sa facă parte din juriul marelui festival internaţional ” Discovery ” , transmis în direct pe televiziunea naţională bulgară şi, pe lângă asta, a sustinut şi un recital de 30 de minute în gala festivalului. În anul 2004, Mihai a reprezentat România la acest prestigios concurs, obţinând atunci mai multe premii, printre care şi filmarea unui videoclip pe tărâm bulgar.
Aşadar, pentru Mihai, weekend-urile au devenit din ce în ce mai internaţionale.
Săptămâna asta, Mihai a terminat înregistrările pentru noul său album de muzică populară, ce urmează a fi lansat cât de curând ! În acest sens, Mihai a făcut pentru prima dată în cei zece ani de carieră o pauză de televiziuni şi interviuri în presă. Aproape toata lumea ştie că Mihai Trăistariu este unul dintre puţinii artişti din România care nu refuză nicio emisiune tv. E o politică proprie pe care şi-a creat-o de-a lungul timpului şi care a văzut că dă rezultate!
Însa de data asta producatorii i-au impus, efectiv, să nu mai apară pentru o vreme … aşa încât albumul de muzică populară să fie mult mai aşteptat decât în mod obişnuit şi astfel să aibă impactul scontat !
M.M.

vizualizări: 163

Comentează