Paul McCartney este cel mai bogat cântăreţ din lume. Află ce avere are!

Paul McCartney este cel mai bogat cântăreţ din lume. Află ce avere are!

Artistul britanic Paul McCartney ocupă primul loc într-un top al celor mai bogaţi solişti ai unor trupe din lume, în clasamentul realizat de celebritynetworth.com, citat de click.ro

Averea lui este de 800 milioane de dolari. Locul doi este ocupat de Bono, solistul trupei irlandeze U2, care are o avere estimată la 600 milioane de dolari. Jimmy Buffett (400 milioane de dolari), Elton John (320 milioane de dolari) şi Mick Jagger (305 milioane de dolari) completează topul 5 al celor mai bogaţi cântăreţi solo din lume.

Pe următoarele locuri se situează Gene Simmons (300 milioane de dolari), Sting (290 milioane de dolari), Phil Collins (250 milioane de dolari), Dave Matthews (250 milioane de dolari) şi Prince (250 milioane de dolari).

Alţi artişti de seamă, precum David Bowie, Axl Rose, Bruce Springsteen, James Hetfield şi Steven Tyler, se regăsesc pe poziţii fruntaşe în acest clasament. În top figurează doar două femei: Gwen Stefan, locul al 29-lea, cu 80 milioane de dolari şi Stevie Nicks, locul al 38-lea, cu 64 milioane de dolari.
FOTO:Reuters

Vizualizări: 313

Comentează