Sex oral: 5 greşeli care pot fi fatale relaţiei tale

Sex oral: 5 greşeli care pot fi fatale relaţiei tale

Nici nu ai idee ce impact are controversatul sex oral asupra vietii tale de cuplu. In principiu, atitudinea ta binevoitoare in a-l satisface in acest mod este suficienta pentru multumirea lui alaturi de tine, insa exista si cateva greseli care pot fi fatale relatiei tale, din acest punct de vedere, potrivit ele.ro. Afla ce sa nu faci in timpul sexului oral, de dragul iubirii voastre.

Majoritatea femeilor subestimeaza rolul sexului oral in cuplu, desi cate un rasfat de acest gen poate sa mentina flacara pasiunii aprinsa. Barbatul se simte iubit, apreciat, rasfatat, adorat si de un milion de ori mai dornic sa fie mai cooperant in toate, pentru a se revansa. Cu o felatie facuta din dragoste, il lasi fericit si satisfacut, dar si dornic sa iti daruiasca aceleasi trairi. Iata ce greseli pot fi fatale relatiei tale, din prisma sexului oral!

1. Il satisfaci oral pentru a-l santaja

Nu folosi niciodata sexul oral ca pe un mijloc de santaj. Multe femei speculeaza aceasta slabiciune masculina pentru a obtine anumite favoruri, pana cand totul devine un obicei distrugator pentru relatie. Esti de acord sa il saruti in zona intima, abia atunci cand bateti palma pentru o rochita noua?

Iata la ce sa te astepti: iubitul tau devine treptat nemultumit de perceptia ta fata de el, se simte folosit, manipulat, pacalit, umilit si dator sa iti “plateasca” serviciul, exact ca unei dame de companie. Nimic nu il face sa se simta mai putin dorit si iubit, chiar daca pentru tine pare un joc nevinovat, cu beneficii.

2. Iti manifesti dezgustul in timp ce o faci

Decat sa te strambi in toate modurile in timp ce o faci, mai bine abandoneaza demersul. Grimasele de dezgust exprima destul de clar ca iti provoaca scarba trupul lui, iar el va sesiza intocmai reactiile tale. Treptat, i se va imprima in minte ideea ca nu te simti atras de el cu adevarat si ca relatia voastra nu va avea viitor, cata vreme nu iti face placere sa fii intima cu el.

3. O faci pe repede inainte

Sexul oral pe care il oferi de obicei iubitului tau seamana cu o sarcina pe care o faci pe repede inainte, doar doar sa scapi mai repede? Atunci ii lasi cu siguranta un gust amar iubitului tau cu asteptari mai mari, care va concluziona ca nu iti pasa de placerea lui, esti egoista si comoda, te lasa indiferenta trupul lui si privesti ca o obligatie momentele voastre private.

Aceste concluzii ale partenerului tau nu pot sa prevesteasca decat o despartire, cata vreme armonia erotica dintre voi nu poate sa existe.

4. O faci fara implicare sentimentala

Poate suna bizar, insa un sex oral in care nu “pui suflet” nu poate niciodata unul reusit. De ce? Pentru ca excitatia si placerea lui se naste din imaginea iubitei fericite ca il satisface, dornica sa il aduca pe culmile extazului si “prinsa” cu adevarat in moment. Fa-o robotic si inexpresiv, iar el va simti ca a apelat la serviciile cuiva, pentru un orgasm mecanic.

5. O faci din datorie

Cand iubesti pe cineva, nu astepti sa ti se daruiasca, pentru a darui. La fel functioneaza lucrurile si in pat: cata vreme te straduiesti sa ii produci placere fara sa astepti ceva in schimb, el se va simti cel mai norocos barbat din lume si va fi cu atat mai motivat sa se comporte in aceeasi maniera.

Daca ii oferi sex oral numai in situatia in care l-a prestat el initial pentru tine, ca simti ca faceti de fapt un troc, bazat pe datorii si obligatii. Isi va pierde si el dorinta sa te satisfaca ulterior, iar viata voastra sexuala va lua cu siguranta un curs distructiv pentru relatie.

Foto: ele.ro

Vizualizări: 955

2 Comentarii

  • elena
    2 octombrie 2012 | Permalink |

    Vai de capul vostru,spurcati ziarul cu asa articole.Voi alta tema de discutie nu gasiti?Rusine ,degradati de acum cu totul.Si asa tineretul din ziua de azi e destrabalat (cer scuze, nu toti ) ,dar cu voi pot degrada si ceilalti. Mai bine i-ati invata cum trebuie sa se poarte .Ceea ce scrieti e pentru animale,nu pentru oameni…ati inteles? Mi sa facut greata citind acest articol si de cel ce l-a publicat.

  • Nume
    3 octombrie 2012 | Permalink |

    se injosesc femeele in fata barbatilor daca sint proaste. Mai bine sa faca curatenie in casa decit sa-i spele barbatului ceea ce lui ii este lene. Ti se intorc matele pe dos.Mai puneti si voi barbatii sa va faca placere.Nu fiti proaste.

Comentează