Putin împlineşte 60 de ani. AFLĂ cum va sărbători!

Putin împlineşte 60 de ani. AFLĂ cum va sărbători!

Pe 7 octombrie, „ţarul” face 60 de ani. Cu această ocazie, aripa tineret a mişcărilor pro-Kremlin îi organizează lui Vladimir Putin serbări cu versuri, muzică şi întreceri sportive, scrie argumentiru.com.

„Россия молодая”, planifică o manifestare în cadrul căreia se vor recita versuri, în alt sector al capitalei ruse mişcarea „Местные” îi îndeamnă pe moscoviţi să se ridice la bară pentru Putin, iar Aripa tineret a partidului lui Putin, „Молодая гвардия «Единой России», planifică o acţiune la care vor putea participa toate oraşele din Rusia. De exemplu, adepţii lui Putin din oraşul Rostov, vor anina pe un pod felicitarea pentru „ţar”.

În oraşul natal al lui Putin, de organizarea zilei de naştere a acestuia se ocupă chiar administraţia Sankt Petersburgului. Cu această ocazie va fi organizat un concert pentru oaspeţii VIP, dar şi o expoziţie consacrată omagiatului, „Президент. Добрейшей души человек” (în traducere, „Preşedintele. Un om de o bunătate rară”.

Secretarul de presă al preşedintelui Rusiei a declarat că sărbătoritul va merge la Sankt Petersburg, dar nu pentru a participa la manifestările consacrate zilei sale de naştere, ci pentru a petrece ziua alături de prieteni.

Nici membrii mişcării anti-Putin nu vor sta acasă pe 7 octombrie. Aceştia au organizat un flashmob în coastele administraţiei prezidenţiale, cu sloganul „Проводим дедушку на пенсию” (din rusă, „să-l petrecem pe bunicu la pensie”). Reprezentanţii opoziţiei au de gând să-i facă şi un cadou preşedintelui: papuci de casă, etui pentru ochelari şi câteva pâlnii pentru lucrul la vilă. Unul dintre membrii mişcării a declarat că sărbătorirea în toată ţara a zilei de naştere a liderului este o dovadă a stagnării.*

N.T.

foto: blog.serialreaders.com

Vizualizări: 1018

Comentează