Ce să faci să nu te simţi plinuţă în timpul sexului

Ce să faci să nu te simţi plinuţă în timpul sexului

Atunci cand te simti plinuta in timpul sexului, partida de amor are toate sansele sa se termine prost, cel putin pentru tine.

Nu te simti confortabil, eviti sa te lasi atinsa in zone-cheie si ai stinge toate luminile din univers, pentru ca el sa nu iti observe colaceii din talie. Paradoxul situatiei este ca nu vrei sa faci sex pentru ca te percepi plinuta, desi amorul nebun te scapa de calorii si te ajuta sa intri in forma, scrie ele.ro.

Toate avem zilele noastre “pufoase”, indiferent de numarul de kilograme pe care il avem. Poate se apropie acea perioada a lunii sau ai retinut apa in tesuturi, ori pur si simplu ai o dispozitie psihica nefasta. Te simti plinuta si pace, iar acest lucru iti omoara definitiv libidoul in timpul sexului.

Iata ce poti face pentru a scapa de acest sentiment sufocant, fara sa te eschivezi inca o data de la activitatea voastra preferata in cuplu!

Unghiul potrivit

Cand nu esti tocmai dornica sa te expui, lasa-l sa te “abordeze” din unghiul potrivit. Pozitiile sexuale in care te penetreaza din spate te ajuta cel mai mult sa ascunzi eventuala burtica umflata, pentru ca el iti vede in mare parte spatele subtiat de forta gravitationala.

Ingenunchiaza in fata lui, apleaca-te astfel incat sa iti sustii greutatea pe antebrate (abdomenul va fi ascuns cu desavarsire) si ridica-ti posteriorul spre el, cat poti de mult, pentru ca va parea rotund si suplu astfel. In afara de faptul ca ii oferi o priveliste pe ciste, se creeaza efectul vizual al unei talii de viespe. Coapsele vor parea mai subtiri si soldurile mai inguste, fara sa fii nevoita sa ii spui pe un ton mieros “nu te uita la mine!!”.

Tine-i cu palmele mainile pe soldurile tale, astfel incat sa nu te poata pipai in voie acolo unde nu ai chef sa fii atinsa!

Luminozitatea ideala

Sexul pe intuneric ii va taia groaznic din avant, pentru ca barbatii au nevoie si de stimulare vizuala pentru a fi “tari ca piatra”. Fii isteata si propune-i sa aprindeti cateva lumanari in jurul patului. Luminozitatea va fi romantica, suficienta pentru excitatia lui si ideala pentru ca formele tale sa para mai suple si pielea mai catifelata. Pune lumanarile pe podea, vei vedea diferenta.

Alte sugestii in acest sens sunt jocurile erotice, precum jocul cu lanterna (stati in intuneric si luminati strict zonele pe care le vreti stimulate) sau bondajul (il legi la ochi si iti faci de cap linistita, fara sa te mai simti privita si analizata).

Mainile sus!

Cand se afla el deasupra, mai ai la indemna un truc care functioneaza de fiecare data. Intinde-ti mainile deasupra capului, sprijinindu-le de perete, astfel incat bratele sa se subtieze, sanii sa se ridice obraznic si abdomenul sa se aplatizeze. Si mai inspirat ar fi sa ii spui ca vrei sa te tina el strans de incheieturi in aceasta pozitie, il va excita maxim rolul dominant.

Lenjeria de corp isteata

Completeaza-ti garderoba cu o lenjerie de corp “isteata”, perfecta pentru a ascunde zonele in care ai de obicei probleme. In zilele in care te simti plinuta, un neglijeu care sa ascunda burtica si coapsele va lasa la vedere doar zone de strict interes, deci iubitul tau nu va avea nicio problema sa se bucure de tine fara sa te dezbrace complet.

Trucuri estetice

In fine, un alt lucru pe care il poti face pentru a te simti mai confortabil in pielea ta este sa te supui unei sesiuni de ingrijire estetica precum un dus cu exfoliere, manichiura si pedichiura proaspata si o lotiune de corp stralucitoare, aplicata pe tot corpul. Te vei simti din nou sexy, in timp record!

Foto: ele.ro

Vizualizări: 447

Comentează