Alți trei membri din gruparea lui „Arcașa”, reținuți

Alți trei membri din gruparea lui „Arcașa”, reținuți

Trei membri ai grupării din care făcea parte Arcadie Bozari, alias „Arcașa”, au fost reținuți de oamenii legii. Unul dintre ei este cel care l-ar fi angajat pe Arcașa pentru a șantaja un om de afaceri din Chișinău, informează jurnal.md

Persoana care a comandat ca Arcașa s-l șantajeze pe n om de afaceri din Chișinău, în schimbul a 50 de mii de dolari, este un fost angajat al MAI.

Amintim că Arcașa a fost reținut de poliție la 11 septembrie curent. Acesta coordona activitatea unei grupări criminale care activa pe teritoriul Moldovei, României, Rusiei și Ucrainei. Gruparea „Arcașa” este responsabilă pentru multiple şantaje, perceperi de taxe pentru protecţie, lipsiri de libertate și răpiri.

Poliția solicită susținerea tuturor cetățenilor care au avut de suferit de pe urma activității ilegale a indivizilor din fotografii. De asemenea, oamenii legii le mulțumesc cetățenilor care au răspuns la apelul similar lansat la 12 septembrie și au venit cu mărturii și probe care vor ajuta la instrumentarea acestui caz.

Vizualizări: 224

Comentează