Angelina Jolie, declarație surprinzătoare: „Nu mi-am dorit niciodată copii. Nu mă gândeam că voi deveni mamă”

Angelina Jolie, declarație surprinzătoare: „Nu mi-am dorit niciodată copii. Nu mă gândeam că voi deveni mamă”

În timp ce presa din întreaga lume îi dă aproape divorțați pe Angelina Jolie și Brad Pitt, cei doi talc mâlc, dar actrița șochează cu alte declarații.

Celebra actriță a mărturisit într-un interviu pentru Associated Press că deși are șase copii, trei biologici și trei adoptați, ea nu și-a dorit niciodată să devină mamă.

E foarte ciudat, eu nu mi-am dorit niciodată copil. Nu mi-am dorit niciodată să fiu însărcinată și nu gândeam că voi ajunge mamă”, a spus aceasta. Însă, aceasta s-a răzgândit brusc după ce în anul 2000 a mers în Cambodgia, unde filma “Lara Croft: Tomb Raider.”

”Prima mea vizită în Cambodgia mi-a schimbat perspectiva. Am simțit că fiul meu se află în acea țară”, a adăugat aceasta. Așadar, în anul 2002, Jolie l-a adoptat pe Maddox (14 ani), iar apoi și pe Zahara (11 ani), din Etiopia. Împreună cu Brad Pitt l-a adoptat și pe Pax(12 ani) din Vietnam. De asemenea, ei au și trei copii biologici: Shiloh (9 ani) și gemenii Vivienne și Knox( 7 ani).

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în 2014, deși formează un cuplu din 2005 după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Domnul și doamna Smith”, când actorul era încă însurat cu Jennifer Aniston.
Sursa: libertatea.ro

Comentează