Fiica lui Meladze se mărită cu un jurnalist Al Jazeera // FOTO

Fiica lui Meladze se mărită cu un jurnalist Al Jazeera // FOTO

Inga, fiica mai mare a interpretului Valery Meladze, se căsătoreşte. Nouri Verghese, viitorul ei soţ, i-a fost coleg de facultate la Cambrige. Actualmente tânărul este jurnalist şi colaborează cu postul tv de ştiri Al Jazeera, sediul căruia se află în Quatar.

Conform super.ru, tânăra şi-a primit inelul de logodnă în or. Marrakech (Regatul Moroc), după un week-end petrecut alături de iubitul ei şi prietenii lor comuni. Nouri Verghese i-a pus pe deget un superb inel cu diamant, cu care tânăra li s-a lăudat curioşilor pe reţelele de socializare. Fotografia era însoţită de mesajul: „Iată cu ce a culminat cel mai minunat week-end petrecut alături de cel mai minunat om!”.

 

meladze011102015-1

 

Reamintim că Valery Meladze are cinci copii: trei fete – Inga, Arina şi Sofia, din căsătoria cu Irina Meladze; iar din relaţia cu Albina Djanabaeva are doi fii: Konstantin şi Luka. Nu demult interpretul recunoştea într-un interviu: „Cu părere de rău, fiicele mele nu prea se înţeleg cu fraţiorii lor. Aproape că nu se văd. Iar pentru mine, probabil cea mai importantă misiune în viaţă este să fac în aşa fel ca ei să înceapă să comunice”.

N.T.

Comentează