Indienii DANSEAZĂ SÂRBA, învăţaţi de o actriţă basarabeancă! VIDEO

Indienii DANSEAZĂ SÂRBA, învăţaţi de o actriţă basarabeancă! VIDEO

Actriţă, dansatoare şi cântăreaţă, Aliona Munteanu are o carieră de succes în Canada, iar în acest an basarabeanca a înregistrat un nou succes în palmares: se află în or. Chennai din India, unde lucrează la un thriller, „Aagam”, alături de unii dintre cei mai renumiţi actori de la Bollywood.

Într-un interviu acordat site-ului nostru acum două luni, Aliona Munteanu ne vorbea despre noul film, în care ne promitea că vom vedea de toate: dragoste şi dezamăgire, minciună şi speranţă, scene de luptă, dar şi cântece şi dansuri, „ca în orice film indian”.

Cu colegii ei de platou comunică în engleză, iar în pauzele dintre filmări actriţa le vorbeşte despre Republica Moldova, ţară despre care aceştia au auzit pentru prima dată, dar şi despre familia ei, care o susţine în toate şi se bucură de orice realizare a ei. Recent însă aceasta a publicat pe contul ei de Facebook un video în care o putem vedea pe Aliona Munteanu învăţându-i pe indieni să danseze sârba românească.

T.N.

 

2 Comentarii

  • 15 iulie 2015 | Permalink |

    si Maria. Suntem tare incantati ca v-am cunoscut d-ra Aliona si chiar ne creste inima vazandu-va cum va ocupati si de copiii de origine indiana din Montreal.Am petrecut impreuna la ZIUA PORTILOR DESCHISE membrilor comunitatii moldovenilor – de pe COTE de NEIGE 6767 cand eu Maria am primit diploma si premiul cel mare ptr.,,SARMALUTA COMUNITATII" sept. 2009

  • 16 iulie 2015 | Permalink |

    Buna ziua!
    Si eu ma bucur ca v-am cunoscut! Mai ales ca sunteți vasluian de-al meu, nu-i așa? Asta spunând pentru ca am facut liceul la Vaslui. Copiii indieni sunt chiar din India, unde sunt acum pentru filmările filmului indian. In Montréal am alți copii. Îmi aduc aminte de activitatea din 2009, si eu am fost aleasa atunci Miss Comunitatea :) ce amintiri! Cum trece timpul! Va salut cu drag pe d-stra si pe doamna mea scumpă Maria! O zi minunata! Aliona

Comentează