Șeful ei a pocnit-o peste față! Motivul este ireal // VIDEO

Șeful ei a pocnit-o peste față! Motivul este ireal // VIDEO

Un videoclip publicat pe o rețea socială a revoltat internauții. În imagini apar un bărbat și angajata lui, pe care o agresează și o pocnește peste față.

Bărbatul, vizibil mult mai înalt decât femeia, și-a vărsat nervii pe ea când i-a auzit intențiile. Acesta a gresat-o fizic și a pocnit-o cu pumnul în față, în ciuda faptului că celelalte angajate au încercat să îl oprească.

Videoclipul a fost trimis de o sursă anonimă site-ului Gawker, cu mențiunea că, deși nu se vede pe filmare, bărbatul a împins-o pe femeie pe scări și a aruncat-o afară fără nici un motiv. Mai mult, sursa spune că a lovit-o foarte tare la ureche și că femeia sângera și avea tăieturi pe mâini. Motivul altercației a fost acela că angajata și-a dat demisia în mijlocul zilei de muncă.

Uite cum a lovit-o pe angajată

Evenimentele s-au petrecut într-o cafenea numită „Panera Bread Cafe” din Manhattan, New York. Acum, nici bărbatul și nici femeia nu mai lucrează acolo, iar reprezentanții cafenelei spun că nu tolerează violența și că lucrează cu autoritățile pentru a investiga cazul.
Sursa: click.ro
Foto: click.ro