Cele mai scumpe „beţe” din lume, zgâriate de pisică

Incredibil! La scurt timp după ce şi-a asigurat picioarele pentru 40 de milioane de dolari (245, 4 milioane de dolari), Taylor Swift s-a trezit că i le-a zgâriat pisica. Supărată, diva vrea acum despăgubiri.

Convinsă că picioarele i-au adus averea de 200 milioane de dolari, deşi arată ca nişte ”beţe”, interpreta hit-ului “Blank Space” a făcut mare caz după ce s-a trezit cu piciorul stâng brăzdat de zgârieturi adânci. Taylor Swift (25 de ani) s-a jucat, ca de obicei, cu mâţa ei, Meredith, când aceasta i-a înfipt ghearele în carne.

Meredith este o pisică Scottish Fold (n.r. rasă de pisici cu o mutaţie genetică marcată prin faptul că au urechile cu cartilagiul îndoit), în vârstă de doi ani. “Îmi datorezi 40 de milioane de dolari”, i-a zis vedeta, furioasă foc, după ce s-a trezit cu piciorul plin de sânge şi usturimi îngrozitoare. Taylor s-a dus repede la spital ca să nu se infecteze rana. E speriată că ar putea rămâne cu cicatrice şi nu va mai putea să-şi mai expună picioarele, despre care crede că au făcut-o celebră.

aSe teme de cicatrice

Conform contractului de asigurare, ar trebui să primească despăgubiri în caz de zgârieturi la nivelul membrelor inferioare, darămite dacă şi le va accidenta. Aşa că diva vrea 40 de milioane de dolari pentru isprava lui Meredith. Cele mai scumpe picioare din lume sunt ale cântăreţei Mariah Carey, care şi le-a asigurat pentru 1 miliard de dolari, dar este vorba de picioare ceva mai pline.

Pisica Meredith şi-a înfipt ghearele adânc în piciorul divei

Sursa: click.ro

Comentează