Irina Loghin: “Când tata a murit, mi-am pierdut cunoştinţa!”

Irina Loghin: “Când tata a murit, mi-am pierdut cunoştinţa!”

Una dintre cele mai frumoase şi mai iubite artiste din România, Irina Loghin (76 de ani) are un trecut pe care puţini dintre admiratorii ei îl cunosc.

În prezent, toţi o îndrăgesc şi îi ascultă melodiile cu cea mai mare admiraţie! Invitată la o emisiune tv, artista a mărturisit, recent, că a trecut prin vremuri de grele încercări, în urmă cu mulţi ani de zile. Irina Loghin a dezvăluit că a avut o copilărie cu multe momente de cumpănă.

“Am prins vremuri foarte grele, am prins războiul, am prins o secetă cumplită, am prins o sărăcie lucie…”, a povestit artista la „Teo Show”, la Kanal D, citată de click.ro

Irina Loghin şi-a amintit cu nostalgie despre părinţii ei.

“Când tata a murit, eu mi-am pierdut cunoştinţa. Tata a fost călugăr în Basarabia… Cât despre mama, ea era o femeie extrem de frumoasă, strângea toata lumea lângă ea, atrăgea toate privirile şi era mereu în centrul atenţiei. Eu cred că îi semăn mult”, a mai mărturisit Irina Loghin la Kanal D.

irina loghin marturisiri artsita poveste

Irina Loghin a povestit despre copilăria ei
Foto Captura Kanal D

În cele din urmă, uşor amuzată, Irina Loghin îşi aminteşte de perioada din copilărie în care s-a ales cu… mulţi păduchi.

“În copilărie, am prins chiar şi păduchi şi râie. Asta chiar dacă mama ne spăla cu leşie pe toţi cei şase fraţi, câţi eram în casă. A fost foarte greu atunci”, a mai povestit artista, potrivit aceleiaşi surse.

Anul acesta, Irina loghin și-a serbat ziua de naștere (19 februarie) departe de casă. Aflată într-un turneu în SUA și în Canada, alături de Maria Dragomiroiu și de Gheorghe Gheorghiu, îndrăgita interpretă de muzică populară a fost serbată de colegi mai multe zile la rând.

irina loghin marturisiri  emisiune invitata

Artista este una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi din ţară
Foto: Arhivă personală

Comentează