Radu Sârbu i-a dedicat soţiei sale o melodie. Ascult-o AICI!

Radu Sârbu i-a dedicat soţiei sale o melodie. Ascult-o AICI!

După perioada agitată din O-zone, odată cu afirmarea să în calitate de producător muzical, Radu Sârbu ne-a obişnuit deja cu genul de piese lirice şi romantice dedicate femeilor, în special în preajma sărbătorilor de primăvară.

Dacă anul trecut a venit cu o piesă întitulată „Eşti prea perfectă”,  care a stârnit mari controverse pe internet şi a adunat peste un milion de vizualizări, anul acesta artistul şi producătorul muzical ne surprinde  cu o nouă melodie, la fel de romantică şi frumoasă  intitulată „Numele tău”.
„Povestea acestei piese a început la sfârşitul anului trecut, mai exact pe 14 decembrie, de ziua mea, când după o zi agitată am ajuns seară târziu în studiou şi am pus mâna pe chitară, căutând câteva acorduri. Iar melodia şi versurile au venit fără prea mult efort. Pot spune că este o piesă făcută din multă inspiraţie şi datorită acelei „conexiuni” energetice inexplicabile  cu acest univers. Evident că este o dedicaţie pentru cele  mai frumoase şi importante fiinţe din viaţa unui bărbat – femeilor”, a declarat artistul.
Radu Sârbu este căsătorit de 13 ani cu Ana, alias Sianna, cea care i-a dăruit două fetiţe superbe: Eva și Anastasia-Dalia.

Comentează