Toate britanicele își doresc o podoabă capilară ca a lui Kate Middleton! SECRETUL? O masca pe bază de maioneză

Toate britanicele își doresc o podoabă capilară ca a lui Kate Middleton! SECRETUL? O masca pe bază de maioneză

Mai sunt doar șase săptămâni până când ducesa de Cambridge va aduce pe lume al doilea copil și toată lumea se așteaptă ca acesta să fie subiectul central dezbătut de supuși. Ei bine, părul lui Kate îi face concurență acerbă burticii ei de gravidă, la capitolul popularitate, mai ales că, însărcinată fiind, a reușit să păstreze aceeași strălucire, informează libertatea.ro

Secretul părului strălucitor al lui Kate Middleton, care peste șase săptămâni va deveni mămică pentru a doua oară, stă într-un ingredient pe care toate gospodinele îl au în frigider, maioneza.

Cum podoaba capilară a ducesei de Cambridge este ”râvnită” de majoritatea tinerelor din Marea Britanie, care îi admiră șuvițele dese, cu aspect sănătos și strălucitor, a fost dezvăluit și secretul soției lui William: o mască pe bază de maioneză.

Rețeta unui astfel de tratament este simplă: pasezi câteva căpșune, pe care mai apoi le amesteci cu maioneza. Aplici apoi pe păr, după care lași compoziția 10 minute să acționeze. Speli bine mai apoi podoaba capilară, iar rezultatele se văd imediat.

Comentează