Indiana: „Mi-i dor de orarul turbat şi de nopţile nedormite”

Indiana: „Mi-i dor de orarul turbat şi de nopţile nedormite”

Indiana a renunţat la cariera de succes pe care o avea acasă şi a plecat în Italia, unde de doi ani a devenit studentă: poartă blugi, rucsac, bocanci şi nu se machiază deloc.

Vedeta locuieşte în or.Padova, localitate despre care spune că este un muzeu în aer liber, ce reuşeşte să adune anual peste 6000 de pelerini. Acum două luni, prezentă la emisiunea „Veranda” de la Jurnal TV, Indiana mărturisea că-i este dor să cânte, să revină în televiziune. Şi ieri, pe pagina sa de Facebook, artista a scris că-i lipsesc emisiunile sale televizate: „Mi-i dor de emisiunile mele, mi-i dor de orarul turbat şi de nopţile nedormite în care trebuia să termin ceea ce aveam pentru a doua zi. Mi-i dor de tonele de hârtie mâzgălite ce mai ascundeau şi idei frumoase. Mi-i dor de pantofii mei cu tocurile rupte (de-a dreptul!), alergaţi mai mult decât ar fi putut să ducă. Mi-i dor de oamenii mei, de cafele matinale, de ochii care se … uită”.
Indiana a plecat din ţară deoarece fiul său a fost admis la studii în Italia, iar pentru că acesta era minor, ea a trebuit să-l însoţească. Ulterior, a decis să dea la aceeaşi universitate cu feciorul ei.

One Comment

  • mde...
    11 martie 2015 | Permalink |

    Mie tot mi-i foarte dor de banii mei, pe care sotul tau i-a luat prin inselaciune, ca tu si cu odrasla ta sa puteti locui in Italia…
    Niste mizerii, dar nu inteleg de ce asa de intens sunt promovati …

Comentează