Un cuplu nou la Casa Regală… Prinţul Harry s-a cuplat cu Emma Watson

Un cuplu nou la Casa Regală… Prinţul Harry s-a cuplat cu Emma Watson

În sfârşit, Hermione şi-a văzut visul cu ochii: a reuşit să-l cucerească pe Harry. Numai că nu e vorba de Harry Potter, îndrăgitul personaj din ecranizarea de succes, ci de nimeni altul decît Prinţul Harry. Cel puţin aşa susţine revista australiană „Women’s Day”.

Nu a apucat să plângă prea mult după ce iubitul ei rugbystul Matthew Janney (23 de ani) i-a dat papucii la începutul lui decembrie, anul trecut, pentru că Emma Watson (24 de ani) a primit pe adresa de mail o invitaţie istorică la o cafea, în oraş. Cel care o curta extrem de politicos a fost nimeni altul decât cel de al patrulea moştenitor, în linia succesorală, la tronul Marii Britanii.

Conform revistei australiene „Woman’s Day”, Prinţul Harry a pus ochii pe Emma încă de la finele anului trecut, când echipa de actori din Harry Potter a fost invitată la Royal Marsden, la o recepţie oficială. Nu a făcut nici un pas pentru că Emma era implicată într-o relaţie. „Prinţul şi Emma au stat de vorbă în calitate de cuplu la o petrecere la care au venit încă 12 prieteni. Harry nu a vrut ca Emma să se simtă în centrul atenţiei, însă a fost suficient de atent când flirtau pentru ca ea să fie cucerită de glumele lui şi de aerul lui aristocratic”, a declarat o sursă pentru revista australiană.

La finalul petrecerii Prinţul s-a oferit să o conducă pe Emma acasă şi actriţa a fost mai mult decât încântată. Petrecerea cu pricina a avut loc în Londra la începutul acestui an şi se pare că de atunci cei doi se văd în secret.

Prinţul Harry a avut doar două relaţii oficiale

Emma Watson s-a născut la 15 aprilie 1990, în Paris, Franţa, şi a debutat în cinematografie în 2001, în primul film din seria “Harry Potter”
Foto: Guliver, Splash News

Conform presei britanice, moştenitorul Casei Regale a avut doar două relaţii oficiale. După doi ani de iubire ca în filme, Prinţul Harry a pus punct, în aprilie anul trecut, relaţiei cu Cressida Bonas. Până atunci, Harry a iubit-o timp de 6 ani pe Chelsy Davy. În 2010, cei doi decid să se despartă fără să facă vreun comentariu legat de decizia lor.

Sursa: click.ro
Foto: Guliver, Splash News

Comentează