Supercupa Europei – Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul meciului

Supercupa Europei – Cristiano Ronaldo, desemnat jucătorul meciului

Cristiano Ronaldo, atacantul portughez al echipei Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun jucător al Supercupei Europei la fotbal ediția 2014, după ce a reușit să marcheze ambele goluri ale partidei cu FC Sevilla (2-0), disputată marți seara la Cardiff.

La finalul jocului, starul lusitan a primit trofeul din mâinile fostului său antrenor de la Manchester United, Sir Alex Ferguson, căruia a ținut să-i mulțumească pentru toată perioada petrecută pe Old Trafford.

“Înseamnă foarte mult pentru mine, pentru tot ceea ce m-ați învățat când eram la United”, a spus Ronaldo cu această ocazie. “Cele două goluri marcate în această seară îmi dau încredere și mă motivează să muncesc în continuare pentru a-mi îmbunătăți nivelul de joc. Știam că va fi un meci complicat, însă am jucat bine și ne-am creat ocazii. Am jucat cu intensitate și am meritat victoria, de aceea ne întoarcem acasă cu cupa”, a adăugat el.

“Era dificil pentru oricine să fie desemnat omul meciului, pentru că au fost mulți jucători importanți pe gazon. Cristiano a făcut, însă, ca decizia să fie mai ușoară”, a declarat la rândul său Sir Alex.

Real Madrid, câștigătoarea ediției trecute a Ligii Campionilor, a dispus cu 2-0 (1-0) de FC Sevilla, deținătoarea trofeului Europa League, prin golurile marcate de Cristiano Ronaldo în minutele 30 și 49.

Sursa: AGERPRES
Foto: (c) Wang Lili / XINHUA FLUX

Vizualizări: 144

Comentează