UIMITOR! Ce a FĂCUT Robin Williams cu zi inainte de a se SINUCIDE

UIMITOR! Ce a FĂCUT Robin Williams cu zi inainte de a se SINUCIDE

Actorul american Robin Williams a participat la o întrunire organizată de Alcoolicii Anonimi chiar cu o zi înainte de a se sinucide.

Robin Williams, starul american care s-a spânzurat în vila sa, luni, se internase într-o clinică de dezintoxicare în luna iunie, încercând să îşi învingă astfel dependenţa de alcool şi, potrivit unor surse, a participat la o reuniune organizată de Alcoolicii Anonimi cu o zi înainte de a se sinucide.

Argus Hamilton, actor şi membru al acestei organizaţii, a declarat: “A fost prezent la întâlnirea noastră de duminică. Se externase din clinica de dezintoxicare şi era liniştit, nu consumase alcool, la întâlnirea noastră”.

Starul în vârstă de 63 de ani spunea că se lupta cu “demonii interiori”, încercând să îşi învingă dependenţa, după ce renunţase la alcool în 1982 şi, din nou, după ce a recidivat în 2005.

Starul american a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat marţi că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 965

Comentează