Noi detalii despre moartea lui Robin Williams. Era măcinat de o boală cruntă

Noi detalii despre moartea lui Robin Williams. Era măcinat de o boală cruntă

Gestul lui Robin Williams, de a-şi lua viaţa, a şocat pe toată lumea.

Nu era un secret că actorul de 63 de ani, care s-a spânzurat în locuinţa sa din California luni, suferea de depresie şi avusese probleme cu alcoolul. Însă soţia lui, Susan Schneider, a dezvăluit joi că Robin avea o altă boală: un început de Parkinson. Mai mult, nu se împăcase defel cu acest gând, scrie click.ro

“A lăsat în urmă, pe lângă cei trei copii, toată bucuria şi fericirea pe care le-a oferit-o oamenilor, mai ales celor care se luptau cu proprii demoni. Robin nu s-a mai atins de alcool de mult şi a fost curajos să se lupte cu depresia, anxietatea, dar şi un început de Parkison despre care nu era pregătit să vorbească”, a declarat văduva actorului într-un comunicat oficial.

Susan Schneider şi Robin Williams

Susan Schneider şi Robin Williams
Foto: Reuters

Robin Williams a fost găsit mort în casa sa din Tibourn, California luni. Poliţia a stabilit, în urma unei anchete preliminare, că actorul a murit după ce strâns de gât cu o curea.

Robin Williams este considerat unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood.  Primul lui film de mare succes a fost “Good Morning, Vietnam” (1987), în care versalitatea sa din registrul comic, element de bază în interpretarea unui DJ revoltat contra autorităţii, a fost egalată doar de talentul său aproape maniacal din domeniul improvizaţiei.

A încântat publicul cu rolurile din filme de referinţă, precum “Cercul poeţilor dispăruţi” (1989), “Regele pescar” (1991), “Mrs. Doubtfire” (1993) şi “Cabaret în familie/ The Birdcage” (1996).

A jucat roluri complexe şi în alte filme bine primite de public şi de critici, precum “Revenire la viaţă/ Awakenings”, “Insomnia”, “One-Hour Photo”, “Hook”, “Patch Adams”, “Toys” şi “Jumanji”.
Foto: Reuters

Vizualizări: 692

Comentează