O tânără, victima unui accident cu implicarea unei motociclete

O tânără, victima unui accident cu implicarea unei motociclete

O tânără de 21 de ani din raionul Hânceşti a ajuns la spital după ce motocicleta pe care se afla alături de un prieten s-a lovit de un stâlp în apropiere de localitatea Bardar, raionul Ialoveni.

Totul ar fi început în jurul orei 1, pe strada Independenţei din sectorul Botanica al capitalei. Potrivit oamenilor legii, motociclistul de 23 de ani a fost somat de un echipaj al Poliţiei de Patrulare să oprească, întrucât circula cu viteză sporită. Băiatul şi-a continuat însă drumul, iar poliţiştii au pornit după el.

La ieşirea din oraş o altă maşină de patrulare s-ar fi alăturat celei care era deja pe urmele fugarului. În apropiere de localitatea Bardar, motociclistul a intrat într-un stâlp.

În urma impactului, motociclistul s-a ales cu răni uşoare, iar tânăra a fost transportată de urgenţă la spitalul din Hânceşti.

Scena s-a consumat sub privirile mai multor tineri, şi ei bikeri. Băieţii povestesc că se aflau la o benzinărie de la ieşirea din oraş când au văzut cum mai multe echipaje de poliţie urmăresc un motociclist, aşa că au pornit pe urmele lor.

Reprezentanţii Poliţiei de Patrulare spun că deşi motociclistul nu mai era în raza vizuală a oamenilor legii, aceştia ar fi intuit direcţia spre care se îndrepta tânărul, aşa au ajuns la locul accidentului.

Totodată, ei neagă faptul că pe urmele motociclistului ar fi pornit opt echipaje şi spun că în operaţiune au fost implicate doar două maşini ale INP, asta deşi din imaginile suprinse de martori se văd cel puţin trei echipaje de patrulare. Pe marginea acestui caz poliţia a deschis o anchetă, iar motociclistul este cercetat pentru depăşire de viteză şi ignorarea somaţiilor oamenilor legii, scrie jurnal.md.

Foto:jurnal.md

Vizualizări: 250

Comentează