Obligate să facă SEX cu teroriştii

Obligate să facă SEX cu teroriştii

Fanaticii care luptă pentru crearea unui stat islamic în Irak şi în Levant au impus o lege nouă în teritoriile cucerite: femeilor necăsătorite li se cere să-i satisfacă sexual pe terorişti, pentru a participa astfel la Jihad!

Potrivit presei arabe, citată de cotidianul german Bild, islamiştii au împânzit localităţile cucerite în nordul Irakului cu afişe prin care cer familiilor să le pună la dispoziţie fiicele nemăritate.

Acestea sunt obligate să întreţină relaţii sexuale cu teroriştii, participând astfel la Jihad (n.r. – războiul sfânt). Propaganda islamiştilor pretinde că orice femeie care va refuza să se comporte ca o sclavă sexuală va încălca dorinţa divină şi va fi pedepsită cu bătaia sau chiar cu moartea!

“Cerem locuitorilor acestei regiuni să-şi pună la dispoziţie fiicele nemăritate, astfel încât acestea să-şi facă datoria în jihadul sexual faţă de cei care luptă în oraş, iar cine se va sustrage va simţi puterea legii islamice”, se arată într- un afiş postat pe o stradă din Mosul şi publicat de cotidianul egiptean Al-Masryalyoum, citat de libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 389

Comentează