Dieta cu supă de roşii te scapă de 3 kilograme

Dieta cu supă de roşii te scapă de 3 kilograme

Vrei să scapi de kilogramele în plus până să te bucuri de mult aşteptatul concediu? Revista Click! pentru femei îţi spune să încerci dieta cu supă de roşii şi vei face pace cu nesuferitul cântar, slăbind trei kilograme în şapte zile.

Cum o prepari

Ca să ajungi la greutatea dorită într-un timp cât mai scurt, este important să mănânci supă de roşii în fiecare zi. O găteşti uşor şi se conservă bine la rece, aşa că nu este nevoie s-o prepari în fiecare zi. Ai nevoie de cinci roşii mari şi coapte, doi ardei graşi roşii, doi morcovi, trei cepe micuţe, o varză mică şi un sfert de ţelină. Taie legumele în cubuleţe mici şi fierbe-le 20 de minute, adaugă o lingură de ulei de măsline, busuioc, pătrunjel, puţină sare şi piper. O poţi mânca rece sau caldă, în funcţie de cum îţi place mai mult.

Ziua 1

Este obligatoriu să mănânci supă de roşii toată ziua şi orice fructe, în afară de banane şi struguri. Cel mai bine este să optezi pentru fructele de sezon, cum este pepenele roşu, întrucât conţine multă apă.

Ziua 2

Consumă supă de roşii la discreţie împreună cu legume proaspete, fierte sau la grătar. Este bine să eviţi cartofii şi porumbul.

Ziua 3

În afară de supă, poţi să introduci în meniu orice legume şi fructe doreşti, proaspete sau gătite.

Ziua 4

Pe lângă supa de roşii, poţi savura legume proaspete şi lactate degresate, în special lapte şi brânză de vaci.

Ziua 5

Mănâncă o bucată de peşte slab (biban, cod, somn, păstrăv sau calcan), cât o palmă, la grătar ori la cuptor, şi supă de roşii toată ziua.

Ziua 6 

200 de grame de pui sau curcan la cuptor ori la grătar, legume proaspete şi supă de roşii.

Ziua 7

În ultima zi de cură poţi să mănânci legume proaspete şi supă de roşii, dar şi o porţie de orez fiert, de preferat orez brun.

Sursa:click.ro

Foto:Shutterstock

Vizualizări: 356

Comentează