CHIAR AŞA, cum vă place? Iat-o pe „MISS Moscova 2014”! FOTO

La începutul acestei luni, în capitala Rusiei s-a desfăşurat concursul de frumuseţe „Miss Moscova 2014”, la care au participat 28 de tinere originare din cea mai mare metropolă rusească.

Juriul, preşedinte al căruia a fost hocheistul Alexandr Ovechkin, a decis că dintre toate pretendentele, cea mai demnă de titlul de „miss” este Irina Alexeeva, o studentă de 18 ani, balerină la un teatru de amatori, scrie itar-tass.com.

3missRezultatele concursului au trezit nemulţumirea internauţilor, frumuseţea fetei fiind pusă la îndoială de internauţi pe reţelele de socializare şi în comentariile la articolele publicate la acest subiect. Ba chiar mulţi o luau în derâdere pe învingătoare, spunând că seamănă leit cu atacantul selecţionatei ruse la fotbal Alexandr Kokorin, alţii spunând că fetei „ar fi trebuit să i se dea un sac de ovăs, căci seamănă cu un cal”.

Vouă cum vă pare, e suficient de frumoasă Irina Alexeeva pentru a fi Miss Moscova 2014?

4miss5misskokorinmiss2missT.N.

Vizualizări: 3829

One Comment

  • Gicu
    11 iulie 2014 | Permalink |

    Si se mai zice ca Rusia e patria femeilor frumoase… Asta cu cine doarme?Ca la ei asa is concursurile – important e sa fii amanta lui ‘kogo nado’. dar poate e pe gustul presedintelui juriului. Si el ii frumos de rupe :) )))))))

Comentează