Finala „Românii au talent”. Patru moldoveni luptă pentru cei 120.000 de euro

Finala „Românii au talent”. Patru moldoveni luptă pentru cei 120.000 de euro

Showul „Românii au talent” își desemnează în această seară marele câștigător. Printre cei 15 finaliști se numără și 4 moldoveni, care se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Emoții mari pentru concurenți, dar și pentru susținătorii acestora. În această seară va avea loc finala „Românii au talent”.
Tenorii de la „Brio sonores”, balerina Alexandra Siverenco, trupa de acrobaţi Workout și Octavian Stoica, „zburătorul basarabean”, așa cum a fost supranumit, vor lupta alături de ceilalți 11 concurenți pentru a câștiga marele premiu.
Tenorii de la „Brio Sonores” ne vor încânta din nou cu vocile lor pătunzătoare, iar Alexandra Siverenco, supranumită și „păpușa vie”, va demonstra încă o dată cât de grațios și profesionist dansează balet.
Acrobații de la „Workout” au pregătit o serie de acrobații la bară, iar Octavian Stoica va readuce din nou dansul la bară, cu care a impresionat pe toată lumea.
Pe lângă marele premiu în sumă de 120.000 de euro și titlul de „cel mai talentat român”, organizatorii au pus la bătaie și un premiu de originalitate în sumă de 10.000 de euro.
Sursa: stirilocale.md.
Foto: paginademedia.ro

Vizualizări: 888

One Comment

  • SPERANTA
    16 mai 2014 | Permalink |

    si noi, basarabenii, unde vedem acest show? de ce PROTV procedeaza astfel la aceasta editie a show-ului? rusine!

Comentează