La 27 de ani, Lady Gaga se droga pentru a se simți ca la 17 ani

La 27 de ani, Lady Gaga se droga pentru a se simți ca la 17 ani

Lady Gaga, 27 de ani, a recunoscut că obișnuia să consume droguri în scopuri recreative pentru că o făceau să se simtă cu 10 ani mai tânără, optimistă și complet lipsită de griji, conform starpulse.com.

Solista a recunoscut deschis că a fost dependentă de droguri în trecut, dar a precizat că în prezent situația este sub control.
“Lucrul care-mi plăcea cel mai mult când luam câte ceva era că uitam că sunt celebră și mă simțeam din nou ca la 17 ani, căutându-mi ceva de lucru prin New York, iar această stare era foarte creativă”, a povestit ea.
Lady Gaga a ținut să precizeze că nu mai face abuzuri pentru că își dorește foarte mult să apuce vârsta de 28 de ani, făcând trimitere la decesele tragice ale muzicienilor Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix, Jim Morrison sau Janis Joplin, toate survenite la vârsta de 27 de ani, în contextul unor vieți dezordonate.
“Vreau să le demonstrez tuturor că voi trăi încă multă vreme de acum înainte, dincolo de vârsta de 27 de ani”, a declarat solista care va împlini 28 de ani în luna martie.
Foto: AP FLUX / Shizuo Kambayashi

Vizualizări: 156

Comentează