Fiica lui Nelson Mandela a simţit moartea tatălui ei. Vezi declaraţiile emoţionante date recent de aceasta

Fiica lui Nelson Mandela a simţit moartea tatălui ei. Vezi declaraţiile emoţionante date recent de aceasta

După o lungă suferinţă, Nelson Mandela a murit în această noapte, iar vestea dispariţiei sale a lăsat o întreagă ţară îndurerată.

Nelson Mandela A MURIT | Anunţul decesului fostului lider politic a fost făcut, cu puţin timp în urmă, de preşedintele sud-african Jacob Zuma. “Acum se odihneşte. Acum are linişte. Naţiunea noastră a pierdut pe cel mai mare fiu al său. Poporul nostru şi-a pierdut părintele”, a adăugat acesta.

Parcă presimţind sfârşitul părintelui său, fiica lui Nelson Mandela spunea recent că tatăl ei se află într-o stare critică. “Chiar şi de pe patul de moarte, el ne învaţă lecţia răbdării, a dragostei, a toleranţei”, spunea de curând Makaziwe Mandela, conform BBC, citat de libertatea.ro

Mandela era de mult timp bolnav. Fostul preşedinte sud-african s-a luptat cu o stare de sănătate deplorabilă, numeroasele infecţii pulmonare pe care le-a făcut impunând spitalizarea sa în repetate rânduri.

Nelson Mandela a fost un om politic foarte apreciat şi iubit deopotrivă de populaţia de culoare şi de albi. Acesta a făcut 27 de ani de închisoare, iar, după ce a fost eliberat, a condus lupta anti-apartheid în Africa de Sud.

Vizualizări: 222

Comentează