Fii originală cu ajutorul accesoriilor pentru păr

Fii originală cu ajutorul accesoriilor pentru păr

Apelează la cea mai simplă modalitate de a-ţi scoate părul din anonimat. Cu un accesoriu pe măsură şi cu puţină imaginaţie chiar şi cea mai simplă coafură poate arată de milioane.

Fie că îl laşi desprins pe spate, fie ca îl strângi, accesoriile sunt cele care fac diferenţa. Bentiţe, cordeluţe, eşarfe, agrafe, clame – toate sunt stylish şi uşor de potrivit în păr. Accesoriile pentru păr sunt emblematice în cazul în care vrei să-ţi personalizezi coafura.
„Pentru lookuri fresh, hippie, poţi opta pentru bentiţele care se aşează pe frunte, iar pentru un look romantic, poţi alege cordeluţele din satin sau agrafele cu perle”, recomandă Andrei Cocieru.
Indiferent de sezon, accesoriile florale vor conferi oricărei ţinute un farmec deosebit.
„Cel mai bun mod de a le purta este într-un coc chignon lateral, la baza capului. Optează pentru un accent floral delicat, în nuanţe pastelate sau albe sau adoptă trendul purtant bentiţe decorate cu petale”, explică stilistul.
În seara de revelion poţi opta pentru broşe sclipitoare, pe care le vei asorta la un coc supradimensionat sau bucle strânse lejer într-o coadă.
„Poţi folosi o broşă cu semnul tău zodiacal, sau un simbol al sezonului cum ar fi un fulg de nea, de exemplu. O soluţie la fel de interesantă este să realizezi tu propria bijuterie de păr, folosind o benţiţă elastică lată neagră, pe care poţi ataşa pietricele, inserţii metalice şi broşe sau propriile tale iniţiale”, a menţionat expertul în frumuseţe.
V.V.