Ce spun ASTRELE despre DIVORȚUL dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. Vezi dacă se împacă sau nu cei doi!

Ce spun ASTRELE despre DIVORȚUL dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. Vezi dacă se împacă sau nu cei doi!

Astrologul Mariana Cojocaru crede că Andreea Marin și Ștefan Bănică jr. s-au străduit un an de zile să-și salveze relația.

Invitată vineri, în emisiunea “Draga mea prietenă” de la Kanal D, Mariana Cojocaru a spus că Andreea Marin și Ștefan Bănică nu au fost compatibili de la început pe plan personal, din punct de vedere al astrelor, și nu vor mai forma niciodată un cuplu.

“Anul 6 este un an de cumpănă în orice relație de cuplu. Andreea a făcut tot ce i-a stat în putere ca să salveze căsnicia. Misiunea ei terestra era să învețe ce înseamnă toleranța în relația de cuplu. Tot ce ați văzut în ultima jumătate de an au fost aparițiile ei în care spunea: ‘Vreau și cred în această relație, dar divorțul nu înseamnă sfârșitul lumii’.

Nu cred că ei doi se vor împăca din punct de vedere sentimental, pentru că, pe cât de mult s-a luptat ea în relație să facă ce trebuie, în momentul în care a spus ‘stop’ nu este genul de femeie care să se întoarcă. Trebuie să vedem partea plină a paharului. Amândoi sunt descurcăreți, superbi, pot să o ia de la capăt oricând. (…)

Lucrurile sunt menite în așa fel încât să existe momente de cumpănă, toate căsătoriile au momente de genul acesta. Nu există o căsătorie perfectă de la cap la coadă, iar ei nu au putut să depășească momentele astea. Din start au fost semnale, ea este Capricorn, el este Balanță, semne cardinale. Au o relație profesională foarte bună, dar compatibilitatea pesonală nu e la fel de bună și pe plan personal. Este o chestiune de exaltare, câtă vreme le trăsaltă inima rezistă, altfel se pune un nor. Ei puteau să reziste ca fiind foarte buni amici, ceea ce vor fi pe viitor, dar nu vor mai reuși să împărtășească aceleași sentimente de iubire, pentru că s-a stins”, a spus Mariana Cojocaru.

Andreea Marin (38 ani) și Ștefan Bănică jr. (44 ani) au anunțat, joi, că divorțează după 7 ani de căsnicie. Cei doi s-au căsătorit în 2006 și au împreună o fetiță, Violeta, în vârstă de 5 ani.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 800

One Comment

  • Nume
    11 ianuarie 2013 | Permalink |

    mare căntăreț și ibănică aista

Comentează