Transformare INCREDIBILĂ, detalii ŞOCANTE! De la ÎNGER la MONSTRU!

Transformare INCREDIBILĂ, detalii ŞOCANTE! De la ÎNGER la MONSTRU!

Era simpatic, dulce şi vesel, dar la un moment dat, ceva s-a schimbat. Dintr-un adevărat înger a devenit un monstru în numai câţiva ani.

Adam Lanza, tânărul de 20 de ani care a ucis 27 de persoane în Newtown, SUA, a fost un copil simpatic şi amuzant, dar anii adolescenţei l-au schimbat uimitor de mult, încât a ajuns un adevărat monstru. Ce altfel de fiinţă ar fi putut să îşi ucidă mama împuşcând-o de patru ori, să omoare 20 de copii nevinovaţi, împuşcându-i şi de câte 11 ori pe fiecare, şase profesori şi apoi să îşi ia viaţa?

Se pare că lucrurile au început să se schimbe când mama lui Adam, despre care apropiaţii spun că era paranoică, a decis să îşi educe fiul acasă şi l-a retras de la şcoală. De atunci s-a schimbat. Copiii care îl cunoşteau spuneau că se transformare într-o fantomă, într-un tânăr de care îţi era frică. Adam Lanza se ardea cu ţigara pentru a simţi ceva.

Fusese un mic geniu, potrivit profesorilor săi din şcoala generală, excelând la materii din domeniul ştiinţelor exacte, dar totul s-a năruit, iar săptămâna trecută a ajuns să devină criminal. A luat 27 de vieţi şi apoi a pus capăt şi vieţii sale.
Sursa: libertatea.ro
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 604

Comentează