VINERI, 23 noiembrie, zi fatidică! De ce e posibil să moară oameni nevinovaţi! VIDEO

VINERI, 23 noiembrie, zi fatidică! De ce e posibil să moară oameni nevinovaţi! VIDEO

Vineri, 23 noiembrie 2012, poate fi o zi fatidică pentru unii oameni lacomi sau pentru câţiva angajaţi care riscă să fie călcaţi în picioare în timpul cumpărăturilor de Black Friday.

În SUA, Black Friday a devenit un fel de drog. Oamenii dorm uneori în faţa magazinelor aşteptând să se deschidă, pentru a beneficia de ofertele senzaţionale, iar când începe programul dau năvală înăuntru călcându-se, de-a dreptul, în picioare.

E tragic când vineri seara, în SUA, televiziunile prezintă ştirile… negre despre Black Friday. Oameni spitalizaţi sau chiar ucişi din cauza lăcomiei lor şi a celorlalţi cumpărători.

În 2008, în SUA, un vânzător al magazinului Walmart şi doi cumpărători au fost ucişi, iar alţi opt cumpărători au ajuns la spital după ce au mers la cumpărături cu ocazia Black Friday.

Şi anul trecut s-au înregistrat persoane grav rănite după ce au mers în magazine să beneficieze de super reducerile şi ofertele de Black Friday.

Şi în România, începând din 2011, se „srbătoreşte” Black Friday. Magazine precum eMag, Altex, Flanco, Domo, PCgarage.ro. clickshop.ro, evomag.ro sau Koyos.ro, participă la eveniment, cu oferte irezistibile. Produse electronice sau electrocasnice sunt vândute pentru preţuri reduse şi cu peste 50%. Uneori, stocurile magazinelor sunt epuizate în primele ore după ce se dă startul campaniei Black Friday.

Anul trecut, o femeie a fost grav rănită, în Texas, SUA, în timpul cumpărăturilor de Black Friday

În 2008, trei persoane, printre care un angajat Walmart, au fost ucise


Sursa: libertatea.ro

Comentează