Victoria Lungu, în turneu cu Gheorghe Ţopa

Artiştii cântă pentru familii defavorizate şi copii orfani

Victoria Lungu s-a implicat în proiectul de caritate „De la inimă la inimă”, acţiune ce-şi propune să ajute familiile defavorizate şi copii orfani. Alături de alţi colegi de scenă, printre care şi Gheorghe Ţopa, interpreta susţine un turneu naţional, în total 30 de spectacole. Startul s-a dat deja, iar banii adunaţi de la primul concert au fost donaţi unui orfelinat de la Vadul lui Vodă.

11888019_1148769935150028_1373021834703589621_nGheorghe Ţopa a fost cel care a telefonat-o pe Victoria Lungu, propunându-i să se alăture proiectului „De la inimă la inimă”. În acel moment, cântăreaţa se afla la Ierusalim, iar când a auzit cuvântul „caritate” a acceptat fără a sta pe gânduri.
„În momentul în care m-a telefonat eram la Betleem, acolo unde s-a născut Isus Hristos. Am zis că toate lucrurile care se întâmplă la locurile sfinte au un rost, aşa că am acceptat fără ezitare propunerea, pentru că asemenea fapte mişcă lumea din loc. Acum suntem într-un turneu naţional, în cadrul căruia vom susţine vreo 30 de spectacole”, declară Victoria Lungu, care nu demult s-a întors din Ţara Sfântă, dintr-un pelerinaj de două zile. Interpreta susţine că şi-a îndeplinit o dorinţă mai veche şi că de când a revenit din Ierusalim se simte mai liniştită, mai cumpătată.

Acţiuni ce trebuiesc susţinute

O bucură faptul că banii adunaţi din vânzarea biletelor le sunt de ajutor celor din familiile defavorizate şi copiilor de la orfelinate, iar spectatorii care vin la concerte mai şi donează bani, ea considerând că asemenea acţiuni ar trebui susţinute.
În acest turneu naţional, în afară de Victoria Lungu şi Gheorghe Ţopa, s-au implicat încă trei interpreţi: Ionel Istrati, Aurel Moldovan şi Gabriel Nebunu.
De marţi şi până sâmbătă cântăreţii susţin concerte prin satele R.Moldova, iar în weekend îşi onorează angajamentele pe la evenimentele private la care sunt invitaţi.
Victoria Lungu susţine că pentru ea 2016 este un an productiv, căci a lansat noi melodii de muzică populară la care publicul este foarte receptiv.

10 videoclipuri

13254430_1337949322898754_8951910203464419496_n

Proiectul de caritate nu o împiedică să-şi înnoiască repertoriul, căci le pregăteşte surprize frumoase admiratorilor săi. În acest weekend, cântăreaţa, alături de echipa sa, va da start filmărilor la trei videoclipuri.
„Am găsit locaţii extraordinar de frumoase şi am cerut sfatul oamenilor de prin satele noastre, căci vrem imagini inedite. Când vine vorba de muzica populară, detaliile contează foarte mult! Toate videoclipurile pe care le voi filma în vara aceasta, 10 la număr, vor fi de muzică populară. Regia o fac eu, însă mă ajută şi regizorul Ştefan Scorpan. Cu el am mai colaborat, mă cunoaşte foarte bine şi ştie ce vreau, aşa că am decis să facem echipă în continuare. După ce am venit de la Ierusalim, unde m-am botezat pentru a doua oară în râul Iordan, am mai multă putere. Într-o săptămână voi mai scoate două piese de muzică populară, apoi altele două şi toate vor avea videoclip. Vreau ca la începutul toamnei să am de ce mă bucura. După ce închei acest proiect, mă voi ocupa de cel cu melodii de muzică uşoară”, susţine Victoria Lungu, precizând că în toamnă ne aşteaptă o surpriză spectaculoasă, la care acum munceşte din greu. Printre noutăţile muzicale se numără şi câteva duete, melodii în premieră, pe care le va cânta în cadrul unui spectacol important pentru ea.

„N-am deschis nicio uşă pentru fiica mea”

13344515_1348631248497228_4995218371967900348_nDe curând, cântăreaţa şi fiica sa, Valeria, care îşi face studiile la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografie „I.L. Caragiale” din Bucureşti, au petrecut cinci zile la Londra. Artista a reuşit şi să se odihnească, dar şi să rezolve ceva chestiuni legate de afacerea sa.
Victoria Lungu e mândră de fiica ei, Valeria. Aceasta are o carieră frumoasă în modelling, până azi având semnate contracte nu doar cu agenţii din România, ci şi internaţionale. Cântăreaţa ţine să concretizeze că ea nu a deschis nicio uşă pentru fiica sa, toate meritele aparţinându-i doar Valeriei.
„A muncit mult, pe toate le-a realizat de una singură. Mi-a spus că vrea să-mi demonstreze ce poate şi mi-a demonstrat! Acum cutreieră lumea, are contracte cu numeroase agenţii de modelling, dar şi câteva colaborări cu posturi tv. Face şi teatru, iar recent a fost invitată în Germania, la un casting de film. Ca mamă, sunt foarte împlinită, o văd cum creşte profesional şi e apreciată. Anul acesta vrea să facă şi şcoala de televiziune la Teo Trandafir, s-a înscris şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă lecţiile”, ne-a mai spus Victoria Lungu.

L.N.