Petrică Mâțu Stoian, vacanță de ”baștan” în Rusia! Cât l-a costat

Petrică Mâțu Stoian, vacanță de ”baștan” în Rusia! Cât l-a costat

Interpretul de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și-a dorit foarte mult să viziteze Moscova și să vadă nopțile albe din Sankt Petersburg. Dorința i-a s-a împlinit în această vară, dar nu a fost un vis tocmai ieftin.

Petrică Mâțu Stoian și-a făcut vacanța în Rusia la sfârșitul lunii iunie, alături de un grup de prieteni. După ce a vizitat Kremlinul și Biserica Sf. Vasile din capitala Rusiei, artistul s-a îmbarcat de un vas de croazieră, cu destinația Sankt Petersburg, ca să vadă celebrele nopți albe.

Fenomenul se explică prin faptul că orașul se află în apropierea Cercului Polar. Petrică Mâțu Stoian a stat câteva zile în Veneția Nordului, cum mai e numit orașul, unde noaptea se transformă într-o seară timpurie, astfel încât la orele 23:00 poți citi ziarul pe stradă, ca în plină zi.

petrica matu stoian

Petrică Mâțu Stoian, la Muzeul Ermitaj
foto: arhivă personală

Artistul s-a plimbat pe malul Nevei și a vizitat Muzeul Hermitage, cea mai mare galerie de artă din Rusia. Artistul a scos din buzunar peste 2.000 de euro pentru această vacanță, însă nu regretă că a ales Rusia.

sursa: click.ro