Lady Gaga l-a întâlnit pe Dalai Lama. Liderul spiritual a răspuns întrebărilor despre oameni

Lady Gaga l-a întâlnit pe Dalai Lama. Liderul spiritual a răspuns întrebărilor despre oameni

Lady Gaga şi liderul spiritual din Tibet s-au întâlnit la o conferinţă din Indianapolis. Cei doi au vorbit despre compasiune şi metode de meditaţie.Artista  a făcut o selecţie de întrebări de pe reţelele de socializare, iar Dalai Lama a oferit răspunsuri despre cum pot oamenii depăşi vicisitudinile.

„Suntem animale sociale, aşa că viitorul fiecărui individ depinde în întregime de comunitate”, a spus Dalai Lama. Sfatul liderului spiritual a fost: „Atunci când treci printr-o situaţie tragică, nu evita suferinţa, priveşte-o dintr-un unghi mai profund, mai cuprinzător. Multe lucruri pozitiv, fericite sunt de descoperit astfel. Dacă priveşti atent şi în detaliu o problemă, pare irezolvabilă. Însă dacă o vezi cuprinzător, vezi lucrurile pozitive.”, a adăugat Dalai Lama.

 „Sunt o persoană de 81 de ani cu destul de multă experienţă. Experienţa mea e mai mare decât a voastră”, a spus Dalai Lama la conferinţă. „Probabil că nu ştiaţi, dar sunt mult mai în vârstă decât voi”, a glumit Gaga, adresându-se audienţei de la conferinţă, potrivit Mediafax. Cântăreaţa şi liderul spritual, faimoşi pentru discursul şi acţiunile publice care încurajează compasiunea şi toleranţa, s-au întâlnit duminică să vorbească la o conferinţă din Indianapolis. Dialogul lor de 20 de minute, difuzat live pe Facebook, a fost despre milostenie şi metode de meditaţie, relatează usatoday.com.