Lady Gaga, în CHILOȚI și SUTIEN pe FACEBOOK, a dezvăluit POVARA SECRETĂ pe care o duce de la 15 ani!

Lady Gaga, în CHILOȚI și SUTIEN pe FACEBOOK, a dezvăluit POVARA SECRETĂ pe care o duce de la 15 ani!

Lady Gaga este una dintre cele mai apreciate vedete internaționale. Cântăreața are milioane de fani și indiferent ce ar face ea și cum ar arăta, aceștia o susțin mereu. Poate și ăsta e motivul pentru care artista nu se sfiește niciodată să apară și să pozeze exact așa cum o taie capul, scrie libertatea.ro.

Kilogramele în plus pe care Lady Gaga le-a luat în ultimul timp au făcut să apară chiar zvonuri că ar fi însărcinată. Pentru a dovedi că nici nu s-a îngrășat atât de tare și nici burtică de gravidă nu are, cântăreața a postat pe site-ul ei și pe rețelele de socializare o imagine cu ea în chiloți și sutien. Poza nu pare să fi suferit editări foto și, pe lângă asta, unghiul din care a fost fotografiată nu este deloc unul care să o avantajeze.

Chiar și așa, uitându-ne la imaginea cântăreței în chiloți și costum de baie , nu putem spune că este grasă, mai ales dacă ținem cont de faptul că fotografia este făcută de sus și o astfel de poziție nu avantajează pe nimeni.

Este uimitor faptul că postarea cu Lady Gaga a strâns în câteva ore aproape 100 000 de like-uri, iar cei care comentează, adică peste de 7 mii de oameni, nu au decât cuvinte frumoase de spus desprea ea.

Lady Gaga le-a mai mărturisit fanilor, pe pagina dedicată lor, LittleMonsters, că de la vârsta de 15 ani a avut probleme cu anorexia şi bulimia şi nu ar trebui să fie criticată pentru că s-a mai împlinit puţin.

Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 1005

One Comment

  • Nume
    26 septembrie 2012 | Permalink |

    om ca tot omu. nici super frumoasa, nici tare urata.

Comentează