De ce nu îi mai plac lui Daniel Craig scene de sex din “Jame Bond”

De ce nu îi mai plac lui Daniel Craig scene de sex din “Jame Bond”

Actorul Daniel Craig (44 ani) mărturiseşte că, odată cu trecerea anilor, îi este din ce în ce mai greu să filmeze scene nud, scrie libertatea.ro.

Starul, care revine anul acesta în rolul celebrului agent britanic James Bond, spune că se amuză atunci când trebuie să se dezbrace pe platourile de filmare.

“Nu citesc părţile alea din scenariu. Nu îmi pasă de câte ori trebuie să fac acest lucru, dar este din ce în ce mai greu odată cu trecerea anilor. Este amuzant. Cred că sunt destule scene sexy în film cu fetele, şi sper că şi cu mine, dar deja devine obositor”, a spus Daniel Craig, citat de contactmusic.com.

Lungmetrajul “007: Coordonata Skyfall”, al 23-lea film din seria “James Bond”, regizat de Sam Mendes, marchează revenirea actorului Daniel Craig în rolul agentului 007 – pentru a treia oară, după prestaţiile din “Casino Royale” (2006) şi “Quantum of Solace/ 007: Partea lui de consolare” (2008).

Filmul va fi lansat pe 26 octombrie şi marchează împlinirea a 50 de ani de la lansarea primului lungmetraj din franciza “James Bond”.

Foto: libertatea.ro.

Vizualizări: 248

Comentează