A minţit că a ucis un copilaş ca să slăbească la puşcărie

A minţit că a ucis un copilaş ca să slăbească la puşcărie

De necrezut! Marya Rosales, o americancă de 31 de ani care cântăreşte 450 kg, s-a autodenunţat că ar fi căzut pe nepotul ei de 2 ani şi l-ar fi zdrobit. Ea spera să slăbească în închisoare, scrie click.ro.

Caz cu totul ieşit din comun în SUA. O femeie, supranumită “ucigaşa de juma de tonă”, s-a descoperit că a minţit că l-a omorât pe nepotul ei, Eliseo. După ce a fost dată în vileag de anchetatori că nu ar fi putut să se ridice din pat ca apoi să cadă pe copil, ea a explicat că îşi dorea să ajungă la închisoare. Femeia a încercat în zadar toate regimurile de slăbire.

Nu îi mai rămăsese decât să încerece regimul de detenţie, unde credea că va fi ajutată să dea jos din “nămolul de grăsime”. În plus, grăsana a vrut s-o scape de puşcărie pe sora ei, Jaime, care l-a lovit mortal pe micuţul Eliseo, pentru ca ceilalţi copii ai acesteia să nu rămână fără mamă. “Marya e cea mai grasă femeie din lume. Când am cunoscut-o, am crezut că toate cărnurile ce îi atârnă erau perne”, a spus avocatul ei, Sergio Valdez.

Foto: click.ro

Vizualizări: 628

Comentează