ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACT de CANIBALISM în China! Momentul în care un bărbat de 70 de ani își MUȘCĂ VIOLENT VICTIMA de FAȚĂ!

ATENȚIE, IMAGINI ȘOCANTE! ACT de CANIBALISM în China! Momentul în care un bărbat de 70 de ani își MUȘCĂ VIOLENT VICTIMA de FAȚĂ!

Scene șocante s-au derulat sub ochii pasagerilor, într-o garnitură de metrou din China. Un bărbat de 70 de ani l-a mușcat violent pe un altul, moment în are sângele a început să curgă șiroaie.

Un act de canibalism s-a desfășurat într-un metrou din regiunea Guangzhou, din China. Conform site-ului liveleak.com, chinezul în vârstă de 70 de ani s-ar fi enervat pe celălalt călător pentru că i-ar fi luat locul. Acesta pare a fi însă doar un pretext pentru a-l ataca pe pasager, deoarece erau suficiente scaune neocupate în vagon.

Canibalul s-a năpustit asupra pasagerului și l-a mușcat de mână și de față, iar sângele a început să țâșnească pe podea. Mai mult, se putea vedea cum figura victimei era plină de sânge. Deși era mai tânăr și încerca să scape din prinsoarea bestiei, călătorul agresat a fost în repetate rânduri mușcat de brațe. La un moment dat însă, tânărul reușește să cadă de pe bancă și să facă o manevră în urma căreia să se elibereze din mâinile atacatorului, notează libertatea.ro.

Atenție! IMAGINI ȘOCANTE!

Foto: LiveLeak

Vizualizări: 262

Comentează